Přednáška na téma: Dvouleté děti v mateřské škole aneb konkrétní výchovně vzdělávací činnosti z praxe

Posted by on Zář 6, 2017

Dovolujeme si Vás pozvat na další odbornou přednášku pro chůvy :

 

Dvouleté děti v mateřské škole aneb konkrétní výchovně vzdělávací činnosti z praxe

ve středu 27.9.2017 od 9,00  – 14,00 hod

ve výukovém centru IVPD, Lidická 7, Praha 5

Pro členky asociace zdarma!

 

Je správné, aby dvouleté děti byly přijímány do mateřských škol ?  Jak probíhá adaptace těchto dětí ?  Bude zachována kvalita předškolního vzdělávání ? Jak je možné zajistit, aby tyto děti byly spokojené a pobyt mezi dětmi jim svědčil, aby se v mateřské škole cítily dobře? Jaké činnosti jsou pro dvouleté děti vhodné ? Jaká jsou specifika tohoto vývojového období ?

Na tyto otázky Vám odpoví naše další přednáška pro chůvy, která bude spojena i s praktickými ukázkami možných činností s dvouletými dětmi.
Přednášku povede Mgr. Hana Splavcová , která má dlouhodobé praktické zkušenosti s výchovnou a vzděláváním dětí mladších tří let . Je absolventkou Pedagogické fakulty UK v Praze obor učitelství pro mateřské školy a navazujícího studia Pedagogika předškolního věku se specializací Studium raného dětství. V současné době působí jako odborný garant předškolního vzdělávání v Národním ústavu pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků. Je spoluautorkou knih Dvouleté děti v předškolním vzdělávání: Od podzimu do zimy, Dvouleté děti v předškolním vzdělávání : Od jara do léta a  Vzdělávání děti od dvou let v MŠ.