15.3. Přednáška – Specifické poruchy u dětí v mateřské škole nebo v dětské skupině aneb co s dítětem s poruchou chování, ADHD, autismem..

Posted by on Úno 20, 2017

Ráda bych vás pozvala na přednášku: Specifické poruchy u dětí v mateřské škole nebo v dětské skupině aneb co s dítětem s poruchou chování, ADHD, autismem..

středa 15.3.2017 od 9,00 – 15,00 hod – cena 980,– Kč. Pro členky asociace účast zdarma.

Tendence narušovat pravidla neadekvátním způsobem – opakující se agresivní a vzdorovité chování, které překračuje běžné „zlobení“ pro daný věk. V semináři se dozvíte, jak situaci pojmenovat a řešit. Dozvíte se, jak pracovat s dětmi, kteří mají diagnostikovanou poruchu pozornosti. Upozorníme na tipy a informace o možnostech vzdělávání a terapie. Zároveň všem účastníkům semináře poskytneme návod, jak k dětem s danou specifikou přistupovat.
Přednášku povede Mgr. Jana Kurfurstová – absolventka Pedagogické fakulty obor učitelství a speciální pedagogika. Autorizovaný zástupce pro zkoušky z profesní kvalifikace Chůva. Dlouhé roky pracuje s autistickými dětmi a provádí odborné poradenství pro rodinu. Pracovala jako učitelka ve třídách pro žáky s autismem v kombinaci s mentálním postižením. V IVPD učí pedagogiku v rekvalifikačních kurzech pro chůvy od ledna 2014.

Těším se,

Bára Černá

Místo a čas konání:
středa 15.3.2017 od 9,00 – 15,00 hod,
v prostorách provozovny asociace, Lidická 7, Praha 5.